sign in with twitter

Шампоан с 99% натурални съставки и без пяна

Качествен и 99% естествен шампоан за коса без пяна.

Предложил :

ЗаБългария

Град и Доставчик :

София,Магазини Yves Rocher

Категория :

Здравето

Дата : 13-април-2018

Сред големия избор от шампоани в магазините, както и сред продуктите на Yves Rocher, екипът на  "За България" попаднахме на 99% естествен шампоан, който е дори в опаковка с 30% по-малко пластмаса. Екологичен и полезен, недразнещ кожата продукт, чиято цена е в рамките на 6 лева, което го прави равнопоставен по цена на много от другите масови марки, пълни с изкуствени съставки.

Шампоанът е с текстурата на крем и не изсушава косата, а е почти изцяло от естествени съставки. Много сме доволни от резултата върху косата и от това, че е на разумна цена, а не двойно или тройно по-скъп от другите шампоани, както е при много Био или естествени продукти.

Това не е платена реклама, а наши реални впечатления от продукт, който ползваме като обикновени потребители. Показваме реалния продукт и търговеца, за да може всеки един съмишленик в "За България" лесно да го намери и опита. Всеки един от вас може да предложи качествен продукт в общността и така да помогне на останалите в постигането на по-добър живот и здраве.

 
    Към момента няма добавена нова информация.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Няма коментари.
    Популяризирайте вашето предложение за качествен продукт/услуга и ще се изненадате колко много от тях ще го подкрепят.
Идеята все още има подкрепа само от автора си, а може би тя си заслужава?