sign in with twitter

Био кетчуп направен от био домати и съставки

Открихме 100% истински кетчуп в България при това БИО.

Предложил :

ЗаБългария

Град и Доставчик :

София,Магазини LIDL

Категория :

Храната

Дата : 13-април-2018

Дълго време бяхме спряли консумацията на кетчуп, тъй като беше трудно да се открие достъпен и масов кетчуп, който да е направен от домати. В съдържанието на много от българските кетчупи, както и на известни марки като Heinz, се вижда голямо съдържание на консерванти и изкуствени съставки, което ни беше отказало да купуваме кетчуп.

През последните месеци намерихме БИО кетчуп, който е преди всичко сертифициран и направен от истински домати и можем спокойно да консумираме, както ние като възрастни, така и нашите деца.

Продава се на специалните шандве в магазини LIDL и цената му е между 3 и 4 лева, което го прави по-евтин от известните западни марки и малко по-скъп от масовите български. Вече го опитахме и сме много доволни, така че ще се радваме повече от вас, които харесат този продукт, да гласуват за него.

Това не е платена реклама, а наши реални впечатления от продукт, който ползваме като обикновени потребители. Показваме реалния продукт и търговеца, за да може всеки един съмишленик в "За България" лесно да го намери и опита. Всеки един от вас може да предложи качествен продукт в общността и така да помогне на останалите в постигането на по-добър живот и здраве.

 
    Към момента няма добавена нова информация.
  • Моля Регистрирайте се Или влезте, за да публикувате коментар.
  • Няма коментари.
    Популяризирайте вашето предложение за качествен продукт/услуга и ще се изненадате колко много от тях ще го подкрепят.
Идеята все още има подкрепа само от автора си, а може би тя си заслужава?