Изборът – качеството е изгодно

Всички ние живеем в забързания съвременен свят, в който не ни остава време за нищо. Най-лошото е, че в повечето пъти сляпо се доверяваме на това, което ни казват рекламите. А и прекалено големият избор от стоки и услуги се оказва недостатък вместо предимство. Трудно е вече да направим правилния за нашето здраве и джоб избор. Нашите виждания са, че качественият живот може да не е непременно свързан с харченето на повече пари. Затова създадохме платформата „Изборът“, където всеки да може да препоръча или гласува за качествени продукти и услуги. А за да ви докажем, че качественият живот не е непостижим лукс, ще ви даваме редовни и конкретни практични съвети и статии, които да ви помогнат да спестявате средства.

Всяка статия, която публикуваме в „Изборът“ ще съдържа следните основни компоненти.

  • Първо, ще има подробно описание на съвет за конкретен ежедневен разход и продукт с финансова обосновка за ползите от него;
  • Второ, ще има подробно изброяване на ползите от спазване на този съвет;
  • Трето, ще има изброяване на евентуални „минуси“, свързани с изпълнението на съвета;
  • Към всяка статия ще има стандартна таблица, в която обобщено ще виждате ползите свързани с личните ви финанси, време, здраве и еко ефекта от промяната във вашите ежедневни навици.

Основната ни цел е да помогнем на средностатистическото семейство да живее по-качествено с по-малко средства и всички парични изчисления ще бъдат правени за 4-членно семейство за 1 година. Срокът е една година, защото само когато приведете ежедневните си разходи към една година, можете да разберете как малките ви правилни решения водят до голям ефект.

Очакваме от вас активно да споделяте и гласувате за своите любими продукти и услуги, за да може всяко българско семейство да се радва на по-качествен и пълноценен живот.